Importeur van Rosel Heim

Als lid van de Internationale werkgroep Lindauer Kreis maakt Henny Heuff in 1983 kennis met Rosel Heim en haar dochter Rosemarie. In korte tijd raakt ze totaal ondersteboven van de kennis en inzichten van deze vrouwen. Henny heeft de Stivas en de Cidesco opleiding afgerond, maar wat ze nu hoort over huidverzorging overtreft alles wat ze tot dan toe heeft geleerd.

Henny besluit daarom in haar praktijk te gaan werken met de producten van Rosel Heim.
Omdat ze ook collega’s met deze serie wil laten werken en ze het vertrouwen heeft gewonnen van de familie Heim, wordt ze in 1989 exclusief importeur voor Nederland.

Sindsdien is ze samen met haar team dagelijks bezig om schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten de enorme kennis en inzichten van de familie Heim door te geven. Het hele jaar door worden er verschillende scholingsdagen georganiseerd.

Ook kan er hulp worden ingeroepen wanneer zich onbegrijpelijke of gecompliceerde huidproblemen voordoen. Vaak wordt er 'recherchewerk' verricht om de oorzaak te vinden en soms is het nodig om ook de familie Heim in te schakelen om een oplossing te vinden.

Bestellingen worden op de praktijkdagen verzonden. Vandaag vóór 12 uur besteld is doorgaans de volgende dag al bezorgd.

Naam, telefoonnummer en e-mailadres van de dépositaires - we noemen onze collega’s liever medewerkers - worden gratis op de site www.hennyheuff.nl en www.roselheim.nl vermeld. Zodoende is een praktijk waar echt regulerend wordt gewerkt eenvoudig te vinden.  

Geef je op voor de vier inscholingsdagen wanneer je ook op deze manier wilt werken!