Samen werken

Na de inscholingsdagen en de stage kun je met Rosel Heims kwalitatieve, niet te evenaren cosmeticaserie gaan werken in de praktijk. 

Omdat de medewerkers van Henny Heuff dagelijks zelf met de producten werken, kunnen ze je met raad en daad bijstaan. Zij weten alles over de invloed van de ingrediënten en hoe en wanneer ze op de beste manier kunnen worden toegepast.  

Alle crèmes en emulsies respecteren de fysiologie van de huid. Dit verlangt een omschakeling in de visie op verantwoorde huidverzorging en de bijbehorende behandelwijze.   

Een verplichte installatieorder is niet nodig, in onderling overleg worden cabinet artikelen en verkoopproducten geleidelijk aangeschaft. 

Indien gewenst word je begeleid met suggesties over opening en presentatie van je praktijk. Ook komt het team van Henny Heuff op verzoek naar je salon om jou en je werk met Rosel Heim te promoten wanneer je een open dag organiseert of een jubileum viert. 

Leden van de familie Heim komen regelmatig naar Nederland om lezingen en workshops te geven. Thema’s zijn onder andere: natuurlijke geneeswijzen, het immuunsysteem, de bacterieflora, de spijsvertering, cosmetische inhoudsstoffen, acne, invloeden van medicijnen op de huid en de uitwerking van dit alles op onze gezondheid.  

Er worden ook specialisten uit de eigen 'stal' uitgenodigd om hun vakkennis over te dragen. 

Wanneer de studiedagen regelmatig worden bezocht, kun je vervolgens mee naar een meerdaags seminar bij de familie Heim in Dittishausen in het Schwarzwald. 

Doel is om het niveau van je vak uit te laten stijgen boven de doorsnee schoonheidsverzorging. Om dit te bereiken is regelmatige bijscholing belangrijk, ook om onderling van elkaar te leren. 

Op deze manier wordt een zakelijke, collegiale, vriendschappelijke en vrouwelijke manier van samenwerken verkregen.