Uitgangspunten Rosel Heim

Rosel Heim begint al in 1935 met het samenstellen van cosmetica. Vanaf 1982 brengt zij samen met haar dochter Rosemarie en haar kleindochters Nana en Frédérique een vernieuwde serie op de markt onder de naam Rosel Heim nature + science. 

Kennis van natuurlijk genezen en individuele huidverzorging, gecombineerd met ervaring en intuïtie worden ondersteund door onderzoek en implementatie van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op medisch en natuurkundig gebied.   

Het belangrijkste doel van Rosel Heim is het gezond houden van de huid. 

Dit is van groot belang omdat: 

1. De huid een essentieel onderdeel is van ons immuunsysteem.
2. De bacterieflora van de huid nuttig en belangrijk is.
3. De celreserves van de huid beperkt zijn. 

Kennis en praktijkervaring van de schoonheidsspecialiste zijn onontbeerlijk voor een succesvolle regulatieve huidtherapie.

Doel van een regulatieve huidtherapie

Met regulerende therapie wordt de huid geholpen om in evenwicht te blijven en bij huidproblemen om de huid weer in evenwicht te brengen.

De huid als conferentiecentrum

Uitgangspunt van de regulatieve therapie van Rosel Heim is dat de huid met veel onderlinge systemen is verweven: het zenuwstelsel, immuunsysteem en hormoonstelsel beïnvloeden elkaar, werken samen en zijn van elkaar afhankelijk. Zij registreren en analyseren stoffen waarmee we in aanraking komen en reageren daar zorgvuldig op. De huid is het conferentiecentrum van deze drie systemen en weerspiegelt alles wat zich in het lichaam manifesteert.


De specialist van Rosel Heim begrijpt het natuurlijk verloop van deze systemen en houdt daarmee voortdurend rekening tijdens het werk.