Heuffactiviteiten 2022

Januari t/m Juni 2022

Zaterdag 19 maart
Workshop GAIA METHODE door MAYKE VAN ZON. Mayke is kinesioloog, acupuncturist, verpleegkundige, werkt met bioresonantie en nog veel meer. Deze Gaia methode werkt heerlijk rustgevend, terwijl onderliggende problemen worden aangepakt. Het is een eenvoudige en krachtige techniek die diepe ontspanning creëert en meer rust in je hoofd brengt. Deze lesdag zal tot ongeveer 16.00 – 16.30 uur duren. Na een inleiding wordt er op elkaar gewerkt en wordt besproken hoe deze therapie in je eigen salon is toe te passen. Kom zoveel mogelijk zonder make-up op je gezicht.

Voor deze workshop wordt per persoon € 125,00 ex btw, inclusief een duidelijk werkboek, in rekening gebracht. Maximum aantal deelnemers 12.

Zondag 20 maart
VERVOLGDAG GAIA-METHODE voor de collega’s die op vrijdag 8 oktober 2021 al de eerste workshop meegemaakt hebben. Je leert de diepte in te gaan. Weer met een duidelijk werkboek En flowchart. Voor deze vervolgdag wordt € 125,00 ex btw in rekening gebracht.

Vrijdag 25 maart
WANNEER PRATEN WE VAN ACNE. Afhankelijk van de leeftijd en van waar de ongerechtigheden zich in het gezicht bevinden kun je aan herstel gaan werken. Over dit onderwerp bestaat nog veel onzekerheid en gebrek aan inzicht. CARINE ENGELEN heeft alle informatie van de Heims verzameld, zich erin verdiept en er zelfs een apart werkboek van gemaakt.

Zaterdag 26 maart
INCI Wat betekent INTERNATIONAL NOMENCLATURE COSMETIC INGREDIENT. Het is van wezenlijk belang om de inhoudsstoffen van je product te kennen. Als klanten vragen hebben, moet je een onderbouwd antwoord kunnen geven.

Deze dag wordt gegeven door CARINE ENGELEN, zij heeft een handzaam overzicht gemaakt van alle stoffen die door Rosel Heim in de cosmetica gebruikt worden.

2-3-4 april
BEAUTY TRADE SPECIAL Editie BACK TO BEAUTY Jaarbeurs Utrecht
zat/zon/maandag Stand in hal 10 E 071

Vrijdag 8 april
INSCHOLING Deel I Geschiedenis en Reiniging, Familie Rosel Heim, Instituut Henny Heuff, Filosofie, Praktijk, Samenwerking, Reinigingsemulsie, Reinigingsemulsie Extra Mild, Squalaan en Zeep met Squalaan

Zaterdag 9 april
INSCHOLING Deel II Regenereren, Actieve Regeneration, Zelloxan, Ante, Balm, Intensiv, Intervall en herhalen en aanvullen Reiniging

Zondag 10 april
INSCHOLING DEEL VI HOE GAAN WE MET DE ZON OM? Hoe beschermen we ons met de zonneproducten van Rosel Heim? Over de gevaren van synthetische zonnefilters. Het belang van de aanmaak van vitamine D. Hoe de wetenschap langzamerhand de inzichten van Rosel Heim bevestigt vinden we terug in de media. Deze dag wordt gegeven door CARINE ENGELEN

Vrijdag 22 april
Workshop BACTERIEFLORA. De bacterieflora is een van de meest functionele afweersystemen die we kennen. Deze verzameling van microben (bacteriën, bacteriofagen, virussen, schimmels en gisten) beschermt ons lichaam uiterst effectief tegen de schadelijke inwerking van vreemde bacteriën en ziekteverwekkende kiemen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Op basis van de informatie van de familie Heim kan CARINE ENGELEN hier meer over vertellen. Een en ander wordt toegelicht in een bijbehorend werkboek. Maximum aantal deelnemers 10.

Wij raden je aan om eerst de workshop BACTERIEFLORA te volgen en daarna de workshop IMMUUNSYSTEEM.

Zaterdag 23 april
Workshop IMMUUNSYSTEEM

Vreemde stoffen en pathogene micro-organismen hebben veel mogelijkheden om ons lichaam binnen te komen. Het immuunsysteem is in staat deze stoffen te herkennen, indien nodig te elimineren en ons op deze wijze 24 uur per dag te beschermen tegen aanvallen van ziekteverwekkende elementen.

De huid – ons werkterrein – vormt de frontlinie in dit proces en daarom zal CARINE ENGELEN aan de hand van de informatie van de familie Heim vooral inzoomen op de veelzijdige afweermechanismen van de huid als competent immuunsysteem.

Ook bij dit thema hoort een aanvullend werkboek.
Maximum aantal deelnemers 10.

Vrijdag 13 mei
INSCHOLING Deel III: BESCHERMEN, Hydroluron, fase 3, cream Therapie Balsam, Remedi, Corneo, Intensiv, alle maskers en pakkingen.

Zaterdag 14 mei
INSCHOLING DEEL V: OVER DE SPECIALITEITEN zoals Corneo Lipid, Intensiv Lotion, Deo Tesoro, Cabinet Seizoensproducten, Max + Marie serie, Lacto serie, Blauwe Unisexlijn, Bodyline met Zomer- en Winterserie, Multi Valent Make-Up, Lipcare en Zijdepoeder, Smooth make-up.

Woensdag 18 mei
INSCHOLING DEEL IV: OP ELKAAR WERKEN, DE INVLOED VAN ANDERMANS HANDEN, HOE ONDERGA JE EEN MASSAGE. Onder leiding van ILSE POLMAN leer je nog beter voelen en krijg je meer waardering voor je eigen werk.

Vrijdag 20 mei t/m Maandag 23 mei
DITTISHAUSEN

 

De inscholingen vinden plaats in de praktijk B. Tenkinkstraat 22 in Doetinchem. Voor de instructies over de methode en de werking van Rosel Heim brengen we voor de organisatie van deze dagen € 40,00 per lesdag in rekening. Tot 14 dagen vóór de lesdag kan er kosteloos afgezegd worden. Voor de lunch wordt gezorgd. Kosten voor het werkboek deel A en deel B hoofdstuk I t/m IV € 45,00. Het is de bedoeling dat je dit werkboek steeds meeneemt naar de lesdagen. Wij verwachten je om 9.30 uur voor een kopje koffie of thee. Aanvang van de cursus is 10.00 uur, afsluiting om ongeveer 16.00 uur. Aanmelden per e-mail of per telefoon. Wil je een bestelling meenemen? Geef dit dan enkele dagen voor de lesdag aan ons door.